YIT rakentaa toimistorakennuksen Bratislavaan, Slovakiaan

YIT on allekirjoittanut urakkasopimuksen kiinteistökehitysyhtiö AMW Developmentin kanssa toimistokiinteistön rakentamisesta Bratislavaan, Slovakiaan. YIT:n aluehankkeen, STEIN2:n, viereen Bratislavan ydinkeskustaan rakennettavaan kiinteistöön tulee yli 12 000 neliömetriä toimistotilaa. Urakkasopimuksen arvo YIT:lle on yli 12 miljoonaa euroa. Hankkeen rakentaminen käynnistyy välittömästi ja toimisto valmistuu syksyllä 2017.

YIT käynnisti merkittävän STEIN2-nimisen aluehankkeen rakentamisen syksyllä 2015. Hanke rakennetaan Bratislavan vanhaan kaupunkiin, entisen Stein-panimon alueelle sen henkeä ja vanhoja rakennuksia kunnioittaen. Asuinrakennusten ja liiketilojen lisäksi alueelle rakennetaan uutta infrastruktuuria, viheralueita ja aukioita yleiseen käyttöön. Syksyllä käynnistetty asuntohanke ja nyt käynnistyvä toimistohanke tukevat toisiaan uuden, monipuolisia palveluita tarjoavan, houkuttelevan alueen luomisessa.

STEIN2-asuinalueelle rakennetaan yhteensä yli 400 asuntoa ja lähes 30 liiketilaa vuoteen 2020 mennessä. Hanke on saanut erinomaisen vastaanoton keskeisen sijaintinsa, alueen viheralueiden ja hyvien julkisten palveluiden ansiosta.