YIT: Lönnrotinkatu 11:n toimistokiinteistö harjakorkeudessa

9fb42e21de1ed80b_org

YIT saneeraa Helsingin ydinkeskustassa Lönnrotinkatu 11:ssa sijaitsevan toimistotalon uutta vastaavaksi kiinteistöksi. Työt ovat nyt edenneet harjakorkeusvaiheeseen. Peruskorjauksen yhteydessä kaikki kiinteistön julkisivut, sisätilat ja talotekniikka uudistetaan vastaamaan nykypäivän toimitilan vaatimuksia. Peruskorjauksella parannetaan merkittävästi rakennuksen energiataloutta ja kiinteistölle haetaan LEED-ympäristösertifiointia. Kiinteistön omistaa OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto.

Valmistuessaan Lönnrotinkatu 11:ssa on noin 3 800 m2 toimistotilaa viidessä kerroksessa ja 430 m2 liiketilaa katutasossa. Kiinteistöön kuuluu myös ydinkeskustan toimitiloille harvinainen oma pysäköinti noin 40 autolle. Kiinteistössä hyödynnetään uusinta tekniikkaa niin rakenteissa, materiaalivalinnoissa kuin myös älykkäissä teknisissä ratkaisuissa. Tilat ovat helposti muunneltavissa erilaisiin käyttötarpeisiin ja asiakaskohtaiset ratkaisut toteutetaan tilatarpeiden mukaisesti. Modernien tilojen lisäksi vuokralaisille tarjotaan katutasossa mm. kahvilapalveluita.

YIT:n toteuttama saneeraustyö on edennyt aikataulussa ja kiinteistö valmistuu käyttäjilleen tämän vuoden lokakuussa. Ankkurivuokralaiseksi on tulossa Lexia Asianajotoimisto.