YIT käynnisti kaksi uutta asuntokohdetta Prahassa ja Bratislavassa

YIT on käynnistänyt uusien asuntokohteiden rakentamisen Prahassa, Tšekissä ja Bratislavassa, Slovakiassa. Kohteisiin rakennetaan yhteensä lähes 180 asuntoa ja ne valmistuvat syksyllä 2017. Nyt käynnistettyjen kohteiden kokonaisarvo on yli 20 miljoonaa. YIT pyrkii strategiansa mukaisesti kasvattamaan asuntotuotantoaan CEE-maissa, joissa asuntokysyntä on korkealla tasolla.

Prahassa käynnistetty kohde on Koivu Zličín -nimisen kerrostalohankkeen toinen vaihe, joka sijaitsee Prahan 5. kaupunginosassa. Toinen vaihe käsittää 90 asuntoa. Hanke rakennetaan yhdelle kaupungin suosituimmista asuinalueista, jonka erinomaiset joukkoliikenneyhteydet sekä monipuolisten palveluiden läheisyys tekevät siitä houkuttelevan alueen asua. Hankkeen ensimmäisen vaiheen myynti on edennyt vilkkaasti.

Bratislavassa käynnistetty kohde on Tammi-nimisen aluehankkeen kolmas vaihe, joka käsittää noin 90 asunnon rakentamisen. Hanke sijaitsee kehittyvällä Dúbravkan asuinalueella hyvien palveluiden läheisyydessä. Tammi-hanke on ollut kuluttajien keskuudessa suosittu ja sen aiemmat vaiheet ovat myyneet erittäin hyvin.