YIT käynnisti asuinalueen rakentamisen Jekaterinburgissa, Venäjällä

YIT käynnisti Manevrovaya-nimisen asuinalueen ensimmäisen vaiheen rakentamisen Sortirovkan alueella Jekaterinburgissa, Venäjällä. Hankkeen ensimmäisen vaiheen arvo on noin 10 miljoonaa euroa ja sen on määrä valmistua kesällä 2016. Hanke käynnistettiin ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Koko asuinalue käsittää 4 kerrostaloa, ja sen kokonaisarvo on noin 45 miljoonaa euroa.

Manevrovaya 1 -kohde käsittää yhden 24-kerroksisen talon, johon rakennettavien 220 asunnon asuinpinta-ala on yhteensä noin 9 800 neliömetriä. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä kolmioihin painottuen yksiöihin ja kaksioihin. Asuntojen lisäksi kerrostalon ensimmäisiin kerroksiin rakennetaan 14 toimitilaa, ja kohteen yhteyteen tulee maanpäällinen pysäköintitila.

Manevrovaya-kerrostalokokonaisuus rakennetaan asuinalueelle, jossa on hyvät liikenneyhteydet ja kehittynyt infrastruktuuri. Raitiovaunu-, taksi- ja bussipysäkit sijaitsevat kävelymatkan päässä kohteesta. Alueella on useita kauppoja, monipuoliset palvelut sekä kouluja ja päiväkoti.