YIT käynnistää toimistorakennuksen peruskorjauksen Helsingin keskustassa

medium_Lonnrotinkatu 11  street view_jpg

YIT käynnistää vuonna 2014 ostamansa toimistorakennuksen peruskorjaustyöt Helsingin ydinkeskustassa. Osoitteessa Lönnrotinkatu 11 sijaitseva toimistokiinteistö sisältää valmistuessaan noin 4 000 neliömetriä toimistotilaa viidessä kerroksessa sekä noin 400 neliömetriä liiketilaa katutasossa. Peruskorjaus valmistuu syksyllä 2016. Vuokralaiskiinnostus hanketta kohtaan on ollut hyvää ja osa tiloista on jo vuokrattu. Myös hankkeen sijoittajaneuvottelut ovat käynnissä.

medium_Lonnrotinkatu 11  yard view_jpg

Lönnrotinkatu 11 on alun perin vuonna 1972 valmistunut toimistorakennus, jonka peruskorjauksessa kiinteistön kaikki julkisivut, sisätilat ja talotekniikka uudistetaan vastaamaan nykypäivän toimitilan vaatimuksia. Lisäksi peruskorjauksella parannetaan merkittävästi rakennuksen energiatehokkuutta ja kiinteistölle tullaan hakemaan LEED-ympäristösertifiointia.

”Peruskorjauksen jälkeen Lönnrotinkatu 11:n toimitilat vastaavat tulevien käyttäjiensä tämän päivän ja tulevaisuuden toimitilatarpeita. Toteutamme tilat suunnitellen ne yhdessä asiakkaan kanssa. Lähtökohtana on, että tilat palvelevat asiakkaan liiketoimintaa joustavasti myös tulevaisuudessa”, kertoo hankekehitysjohtaja Mikko Lempinen YIT:ltä.