YIT aloitti Smartti-kohteiden rakentamisen viidessä kaupungissa Suomessa

854c7af8bfe99249_org

YIT on aloittanut Smartti-konseptin mukaiset kerrostalohankkeet viidessä kaupungissa Suomessa. Kaarinaan, Vantaalle, Jyväskylään, Lappeenrantaan ja Riihimäelle rakennetaan kaiken kaikkiaan noin 240 asuntoa, joiden yhteisarvo on lähes 32 miljoonaa euroa. Kohteiden arvioidaan valmistuvan vuoden 2017 lopussa.

Smartti-kohteiden tarjonnalla YIT vastaa toiminnallisten ja kohtuuhintaisten asuntojen kysyntään. Vakiomitoitetuissa asunnoissa väliseinien sijasta tilaa jakavat esimerkiksi kaapit, joten asunnot ovat muunneltavissa elämäntilanteen mukaan. Samoin muunneltavuutta tuovat erilaiset sisustusvaihtoehdot sekä Smartti-asuntoja varten suunniteltujen kalusteiden ja lisäkaapistojen tilausmahdollisuus.

Smartti-kohteiden varausasteet ovat olleet korkealla tasolla. Tällä hetkellä YIT rakentaa Smartteja yhdeksässä eri kaupungissa. Nyt ilmoitettujen kohteiden lisäksi Smartti-asuntoja on valmisteilla Lahdessa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella.

”Smartin uusi ajattelu ja mukautuminen eri elämäntilanteisiin on otettu hyvin vastaan. Hyödynnämme jatkossakin Smartin innovaatioita”, sanoo kehitysjohtaja Marko Oinas YIT:ltä.

Smartin ominaisuuksia voit tarkastella tästä videosta: https://www.youtube.com/watch?v=1sdYav7ScBw