Wise Group ostaa Helimäki Akustikot Oy:n

Wise Group Finland Oy on 26.6.2015 allekirjoittanut sopimuksen, jolla yhtiö hankkii Helimäki Akustikot Oy:n koko osakekannan. Kaikki yhtiön 15 työntekijää jatkavat nykyisissä tehtävissään. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Heikki Helimäki. Yhtiön pääomistajat Heikki Helimäki ja Saara Helimäki tulevat Wise Groupin osakkaiksi.

Helimäki Akustikot Oy tarjoavat akustiikkaosaamista erilaisten rakennuskohteiden suunnitteluun ja suunnitteluprosessin kaikkiin vaiheisiin. Tavallisimmat kohteet ovat kouluja, kirjastoja, sairaaloita, erilaisia esitystiloja, kaupallisia tiloja ja asuinrakennuksia. Palveluihin kuuluvat mm. huoneakustiset selvitykset, ilma- ja askelääneneristysmittaukset, äänitaso- ja äänitehotasomittaukset, tärinämittaukset sekä rakenteiden ja tuoteosien akustisten ominaisuuksien mittaukset laboratoriossa. Akustiikkaosaamista hyödynnetään sekä korjaus-, että uudiskohteissa.

Lisäksi yhtiö toteuttaa erilaisia mallinnuspalveluja mm. tie- ja raideliikenteelle, teollisuusmelulle sekä sisätilojen akustiikalle akustisesti vaativissa kohteissa. Yhtiöllä on Suomen ainoana yksityisenä akustiikka-alan toimijana käytössään akkreditoitu ilmaääneneristysmittauslaboratorio (FINAS T260.)