Skanska rakentaa Villas-lomahuoneistoja Holiday Club Caribian yhteyteen

Holiday Club Villas Caribia

Holiday Club Resorts Oy ja Skanska ovat allekirjoittaneet sopimuksen loma-asuntojen rakentamisesta Turussa sijaitsevan Holiday Club Caribia -lomakeskuksen yhteyteen. Sopimukseen kuuluu 58 uuden Villas-huoneiston rakentaminen.

Loma-asuntojen rakentaminen alkaa touko-kesäkuussa 2016, ja asunnot valmistuvat vuoden 2017 aikana.

Yhden tai kahden makuuhuoneen 39–67 m2:n kokoiset Villas-lomahuoneistot ovat omistajiensa omassa tai heidän perheidensä käytössä. Muina aikoina ne ovat Holiday Club -vuokrauksessa osana Caribian majoitustarjontaa. Näin myös hotellivieraiden on mahdollista majoittua hyvin varusteltuun ja tilavaan lomahuoneistoon.

Caribia on Holiday Club -ketjun seitsemäs kylpylähotelli Suomessa. ”Kasvatamme keskeisellä paikalla sijaitsevan vapaa-ajan ja kokouskeskuksen majoitus- ja aktiviteettitarjontaa merkittävästi”, kertoo Holiday Club Resorts Oy:n johtaja Tapio Anttila. ”Yhteensä investoimme Caribiaan lähes 20 miljoonaa euroa.”

Uudistusten myötä Caribiasta tulee nykyvaatimusten mukainen loma- ja kokouskeskus, joka kutsuu tervetulleeksi myös kaikki Turun talousalueen asukkaat. Hotelliremontti on hyvässä vauhdissa, 175 huoneesta osa on jo ajanmukaistettu ja kaikki huoneet uusivat ilmeensä vuoden 2016 kuluessa.

Hotellin julkisia tiloja on niin ikään uusittu. Classic Pizza Restaurant, O´Learys -sporttiravintola ja Ravintola Robson ovat uusia ravintolakonsepteja ja tarjoavat paitsi maittavaa ruokaa myös viihtyisät tilat rentoon oleiluun niin hotellivieraille kuin päiväkävijöille. Caribian vetovoimatekijöitä ovat tuttu teemakylpylä ja uusi, koko perheen aktiviteettipuisto SuperPark.

Holiday Club investoi lähivuosina useilla eri paikkakunnilla loma-asuntokantansa kasvattamiseen ja ajanmukaistamiseen. ”Rakennamme olemassa oleviin Holiday Club -kohteisiin alkaneella tilikaudella 183 uutta lomahuoneistoa”, toteaa Anttila.

Skanskan ja Holiday Clubin yhteistyöllä on jo vuosien historia. Lokakuussa 2015 valmistui 31 loma-asuntoa Holiday Club Saimaa -kylpylän yhteyteen, ja sitä ennen Skanska on rakentanut Holiday Clubille muun muassa Vuokatin Katinkultaan yhteensä 136 loma-asuntoa kahdessa vaiheessa.

”Toivomme, että yhteistyömme Holiday Clubin kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa. Skanskalla on paljon kokemusta loma-asuntojen rakentamisesta. Tästä kertoo sekin, että Holiday Clubille olemme tehneet niitä Tampereen Kylpylän yhteyteen jo 2000-luvun alussa”, toteaa Skanska Talonrakennuksen aluejohtaja Sakari Jämsä.