Skanska rakentaa Tampereen Härmälänrantaan OP-Vuokratuotolle 72 asuntoa

print_DjxjdHWJen

Skanska ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto ovat sopineet 72 asunnon rakentamisesta Tampereen Härmälänrantaan. Asuntojen rakentaminen on käynnistynyt, ja hanke valmistuu marraskuun lopussa 2015.

As. Oy Tampereen Härmälänrannan Tuuli -niminen yhtiö tulee Valmetinkadun itäpuolelle Koelaitoksen naapuriin. Yhtiöön tulee asuntojen lisäksi myös yksi liiketila. Yhteensä rakennuksen koko on noin 4 700 kerrosneliömetriä. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä kolmen huoneen perheasuntoihin, ja niiden keskipinta-ala on noin 49 neliömetriä.

Uusi yhtiö sijaitsee korttelissa, joka yhdistää jatkumoksi Härmälänrannan rantakorttelin ja jo miltei valmiin eteläisen korttelin.

”OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto tarjoaa mahdollisuuden vaivattomaan asuntosijoittamiseen asiakkailleen. Toisaalta haluamme myös tarjota vuokralaisillemme korkeatasoisia ja laadukkaita asuntoja. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Tuuli istuukin erikoissijoitusrahaston strategiaamme erinomaisesti”, sanoo salkunhoitaja Antero Tenhunen Pohjola Kiinteistösijoitus Oy:stä, joka toimii rahaston neuvonantajana.

Parhaillaan Härmälänrannassa on rakenteilla myös As. Oy Lentolaituri, joka valmistuu keväällä 2015.

Härmälänranta sijaitsee Pyhäjärven etelärannalla noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Alueen suunnittelu alkoi vuonna 2006, ja tähän mennessä on valmistunut jo noin 500 uutta kotia. Härmälänranta elää asukkaidensa myötä ja kehittyy vähitellen kaupunginosaksi, jossa on useita lähipalveluita sekä tamperelaisille että pirkkalalaisille. Alueen valmistuttua siellä on noin 4 500 asukasta.