Skanska rakentaa Mäntsälään uusia yhteisöllisiä vuokra-asuntoja

Skanska rakentaa Mäntsälän vuokra-asunnot Oy:lle 84 uutta vuokra-asuntoa. Mäntsälään osoitteeseen Kivistöntie 16 rakennettavan kuusikerroksisen rakennuksen asunnot on suunniteltu esteettömään vuokra-asumiseen.

Rakennustyöt alkavat heti ja uudet asunnot valmistuvat marraskuussa 2016. Rakennuksen laajuus on reilu 6 100 bruttoneliömetriä.

”Talon suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja yhteisöllisyyteen. Niin sisätiloissa kuin pihapiirissäkin on helppo liikkua esimerkiksi rollaattorin kanssa. Yhteiset oleskelutilat, viihtyisät piha-alueet ja kuntosali tarjoavat asukkaille monipuolisia mahdollisuuksia. Talon yhteisessä ruokasalissa voi nauttia aamupala- ja lounastarjoilusta. Vuokra-asuntojen huoneistojakauma painottuu pieniin parvekkeellisiin asuntoihin yksiöistä kaksioihin”, luonnehtii arkkitehti Anne Ranta-Eskola Arkkitehtitoimisto Arcare Oy:stä.

”Nyt rakennettavat nykyaikaiset, esteettömät ja toimivat uudet kodit korvaavat Mäntsälän nykyistä vuokra-asuntokantaa. Talon suunnittelussa on otettu huomioon myös Mäntsälän vanhuspalveluissa toteutetun HEA (Hyvinvointia ja energiatehokkuutta asumiseen) -hankkeen tulokset”, mainitsee Mäntsälän vuokra-asunnot Oy:n toimitusjohtaja Rauni Ohvo.

”Olemme rakentaneet mittavan määrän vuokra-asuntoja sekä tiloja hoivapalveluille eri puolilla Suomea ja tämän kokemuksen tuomme myös Mäntsälän hankkeeseen. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa varmistaa, että kaikkien osapuolten tietotaito saadaan käyttöön”, sanoo työpäällikkö Sami Svensk Skanskasta.

Linkit

Lue lisää Mäntsälän Vuokra-asunnot Oy:stä