Skanska aloittaa uuden Aviabulevardi-toimistotalon rakentamisen Aviapolikseen Vantaalle

aviabulevardi_julkisivukuva

Skanska aloittaa uuden Aviabulevardi-toimistotalon rakentamisen Vantaalle Aviapolikseen. Skanska Commercial Development Finlandin investoinnin arvo on noin 22,8 miljoonaa euroa.

Rakennustyöt on käynnistetty ja talo valmistuu tavoitteen mukaan keväällä 2016. Aviabulevardin ensimmäinen vaihe sisältää noin 9 100 neliömetriä modernia vuokrattavaa toimistotilaa, joka palvelee joustavuudellaan kaikenkokoisia yrityksiä. Tavoitteena on toteuttaa Aviabulevardi LEED®-ympäristösertifikaattijärjestelmän vaatimusten puitteissa.

”Aviabulevardi on herättänyt paljon kiinnostusta yrityksissä, jotka arvostavat moderneja tiloja sekä ainutlaatuista sijaintia lentokentän läheisyydessä uuden Kehäradan varrella”, sanoo Skanska CDF Oy:n operatiivinen johtaja Antti Nousiainen.

Ensimmäisiä Aviabulevardiin vuonna 2016 muuttavia vuokralaisia ovat logistiikka-alan ohjelmisto- ja järjestelmätoimittaja Trimico Oy sekä suomalainen johtava kaupan, logistiikan ja palvelualan ohjelmistoratkaisuyhtiö Solteq Oyj. Skanska neuvottelee vielä vapaana olevien tilojen vuokraamisesta useammalle eri yritykselle. Tiloja on tarjolla useamman kerroksen kokonaisuuksista muutaman hengen organisaatioille.

Aviabulevardi-toimistotalo rakennetaan aivan tulevan Kehäradan Aviapolis-aseman päälle, mikä tarkoittaa helppoa saavutettavuutta kaikkialta pääkaupunkiseudulta. Junamatka Helsingin keskustaan kestää alle puoli tuntia ja Helsinki-Vantaan lentokenttä on vain muutaman minuutin päässä.

Hyvien joukkoliikenneyhteyksien lisäksi autoilijoille on tarjolla runsaasti autopaikkoja. Aviabulevardi sijaitsee kehittyvän alueen pohjoispäädyssä, johon sijoittuu toimistorakentamisen lisäksi hotelli. Toimistojen lisäksi alueelle on tulossa liiketiloja, liikennekeskus sekä asuntoja.

”Aviabulevardin tiloja voidaan muunnella monentyyppiseen käyttöön ja niihin on suunnitteilla myös monipuoliset ja kattavat yhteiset palvelut, jotka helpottavat vuokralaisten arkea”, kertoo Antti Nousiainen.

”Trimico tarjoaa joustavia ohjelmisto- ja järjestelmäratkaisuja kuljetusten, tilausten sekä liikkuvan työn hallintaan. Osaava ja motivoitunut henkilöstö on meille keskeinen menestystekijä. Halusimme uudet viihtyisät, tarpeittemme mukaan muuntuvat tilat ja sijainnin junayhteyden päässä. Näillä kriteereillä valitsimme Aviabulevardin. Toimitiloilla on iso merkitys henkilöstön viihtyvyyden kannalta sekä uusien asiantuntijoiden rekrytoinnissa”, sanoo Trimico Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Laitinen.

”Solteqin näkökulmasta kehittyvä Aviapoliksen alue on kiinnostava. Sijoittuminen Aviabulevardiin tarjoaa meille loistavat julkiset yhteydet, sujuvan liikenteen Tampereen suunnasta, jossa Solteqin väestä on noin puolet, sekä kansainväliset yhteydet lentokentältä. Kyse ei ole perinteisestä työpaikkakeskittymästä vaan moniulotteisesta kokonaisuudesta, jossa niin asuminen, työpaikat ja niitä tukevat palvelut toimivat tulevaisuudessa kokonaisuutena”, sanoo Solteq Oyj:n ostopäällikkö Perttu Kulmala.