Ramboll ostaa lahtelaisen TL-Suunnittelu Oy:n

be279eb372d91e2d_800x800ar

 

Rambollin Markku Moilanen (oik.) ja TL-Suunnittelun Risto Pitkänen kaupan allekirjoitustilaisuudessa 31.8.2015

Ramboll Finland Oy on ostanut Lahdessa toimivan tie-, liikenne- ja kunnallistekniikan suunnitteluun erikoistuneen TL-Suunnittelu Oy:n liiketoiminnan. Yrityskauppa on osa Rambollin tavoitetta vahvistaa asemaansa Päijät-Hämeen alueella.

Ramboll Finland Oy on ostanut Lahdessa toimivan TL-Suunnittelu Oy:n liiketoiminnan osana tavoitettaan vahvistaa asemaansa Päijät-Hämeen alueella.

TL-Suunnittelu Oy on tie-, liikenne- ja kunnallistekniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Yritys työllistää Lahdessa 10 henkilöä, jotka siirtyvät kaupan myötä Rambollin palvelukseen.

─ Ramboll on jo nyt vahva paikallinen toimija. Tämä yrityskauppa vahvistaa asemaamme Päijät-Hämeessä edelleen ja tuo Lahden seudun asiakkaillemme entistä monipuolisempaa ja arvostettua paikallista osaamista. Lisäksi yrityskauppa lisää resursseja vastata asiakkaittemme tarpeisiin infrastruktuurin suunnittelun saralla niin Lahden seudulla kuin meille tärkeillä markkina-alueilla Kaakkois-Suomessa ja pääkaupunkiseudun kehyskunnissa, toteaa johtaja Jarkko Niittymäki Rambollista.

─ Kauppa varmistaa toiminnan jatkumisen TL-Suunnittelun työntekijöille ja antaa paremmat valmiudet vastata tulevaisuuden haasteisiin. Työntekijöidemme osaaminen ja kokemus täydentävät hyvin Rambollin osaamista. Samalla kauppa antaa heille mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä urallaan, sanoo TL-Suunnittelu Oy:n perustaja ja pääomistaja Risto Pitkänen .

Kaupan myötä Rambollin palveluksessa Lahdessa on noin 250 henkilöä.