Pohjola Rakennus urakoi TA:lle asumisoikeusasuntoja Tampereelle

Pohjola Rakennus Oy Häme ja TA–Asumisoikeus Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen 44 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Tampereen Annalaan. Kohde sijaitsee uudella Kaipaisenrinteen alueella.

44 asuntoa jakautuu kahteen taloon, jotka rakennetaan yhtä aikaa. Hyvin varusteltuja asuntoja TA-Asumisoikeus Oy /Kaipasenrinne 1 ja 3 -nimisessä hankkeessa on monenlaisiin tarpeisiin, kompakteista kaksioista tilaviin kolmioihin. Rakennustyöt aloitettiin heinäkuussa ja kohteet valmistuvat kesällä 2016. Urakan arvo on reilut 4M€.

  • Kaipasenrinteen uusi kehittyvä asuinalue tarjoaa rauhallista asumista monipuolisten palveluiden ja ulkoilumahdollisuuksien sekä hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä. Tämä uusi rakennushanke täydentää ja parantaa entisestään asuntotarjontaamme Itä-Tampereella. Sanoo TA:n aluejohtaja Sami Lehto.

Pohjola Rakennus Oy Häme sai urakan kilpailun kautta.

  • Urakkakohteiden rakentaminen tukee toimintaamme ja on toinen tukijalkamme omaperusteisten kohteiden lisäksi. Kilpailuiden voittaminen osoittaa, että meillä on edellytykset rakentaa kohtuuhintaisia asuntoja tavallisille ihmisille. Lisäksi TA on osoittautunut hyväksi yhteistyökumppaniksi, joten olemme todella tyytyväisiä tähän sopimukseen. Toteaa Pohjola Rakennuksen tuotantojohtaja Miika Oksanen

Kohteen työmaapäällikkönä toimii Jouni Eskonen ja projektin työpäällikkönä Erkki Ikonen.