Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi rakentaa NREP:lle Jyväskylään yhteensä 173 asuntoa

NREP:n hallinnoima kiinteistörahasto ja Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi allekirjoittivat 12.4.16 sopimuksen, jonka myötä Pohjola rakentaa Jyväskylään yhteensä 173 asuntoa.  Kohteiden rakennustyöt käynnistyvät kesällä 2016, ja ne valmistuvat vuoden 2017 loppuun mennessä.

Jyväskylän Kaijanlammen alueelle rakennetaan 134 asuntoa ja Mannisenmäkeen 39 asuntoa. Asunnot toteutetaan NREP:n laatukonseptin mukaisesti normaalia laadukkaammilla materiaaleilla, ja niille odotetaan hyvää kysyntää, koska tehokkaille pienille asunnoille on selkeä tarve.

–        Yhteistyö NREP:n sijoitusrahaston kanssa on yhtiömme strategian mukaista kiinteistökehittämistä. Odotamme innolla pääsevämme toimimaan yhteistyössä kansainvälisen sijoitusrahaston kanssa, Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen toimitusjohtaja Tomi Jukola toteaa.

–        Asunnot vastaavat hyvin strategiaamme toteuttaa hyvillä sijainneilla laadukkaita mutta kohtuuhintaisia asuntoja. Sijainnit ovat vahvasti kehittyviä ja tarjoavat viihtyisää asumista palveluiden lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella, NREP Oy:n johtaja Petri Valkama kertoo.

Pohjola Rakennus Group PRG Oy -konserniin kuuluvan Pohjola Rakennus Keski- ja Itä-Suomen tavoitteena on olla tulevaisuudessa johtava asuntorakentaja Jyväskylän ja Kuopion seudulla. Yrityksellä on tällä hetkellä työn alla 136 asuntoa. Vuoden 2016 aikana on tarkoitus käynnistää n. 250 asunnon rakentaminen.