Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen tavoitteena alan johtajuus

Pohjola Rakennus -konsernin tytäryhtiö Keski- ja Itä-Suomi on aloittanut toimintansa. Tavoitteet on asetettu korkealle. Yhtiö haluaa olla johtava rakentaja Jyväskylän, Kuopion ja Joensuun talousalueilla. Tavoite on kuitenkin myös realistinen.

– Toiminta-alueemme kasvukeskukset ovat muuttovoittoisia. Asuntorakentaminen on alueella seestynyt ja edellytykset kasvulle ovat olemassa. Markkinoilla on nyt tarvetta uudelle, paikalliselle toimijalle, tuotantojohtaja Tomi Jukola sanoo.

Yhtiön vahvuuksina on kotimaisen perheyhtiön nopea päätöksenteko ja itsenäinen toiminta. Yhtiön avainhenkilöt Tomi Jukola ja hankekehitysjohtaja Veli-Pekka Into tuntevat paikalliset sidostyhmät hyvin jo entuudestaan.

– Toimintamme periaatteena on joustava ja paikallinen asiakaslähtöisyys. Asiakkaat tavataan aina henkilökohtaisesti ja haemme heidän tarpeisiinsa laadukkaat ratkaisut kustannustehokkaasti, Veli-Pekka Into toteaa.

Pohjola Rakennus Oy:llä on jo yli 25 vuoden kokemus asuntotuotannosta.

– Pohjola Rakennus pystyy toteuttamaan asuntoja joustavasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Aiomme viedä tarjontaamme myös kaupunkikeskusten ulkopuolelle, jossa on piilevää kysyntää. Keski- ja Itä-Suomeen lanseerataan myös Pohjola Rakennuksen senioreille tarkoitetut Eloisa-kodit, Tomi Jukola kertoo.

Tomi Jukola ja Veli-Pekka Into on kutsuttu myös Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen osakkaiksi. Yhtiön toimitusjohtajana toimii konsernijohtaja Juha Metsälä, joka on myös koko konsernin perustaja.

Pohjola Rakennus Oy:n muut tytäryhtiöt ovat Pohjola Rakennus Oy Uusimaa, Häme, Länsi-Suomi ja Infra.

Lisätietoja

www.pohjolarakennus.fi

www.eloisakoti.fi