Pohjola Rakennus Oy Hämeen maanhankintajohtajaksi Henna Korpiluoto

Henna Korpiluoto nimityskuva

Pohjola Rakennus Oy Häme vahvistaa tärkeimmän liiketoiminta-alueensa oman asuntorakentamisen tiimiään panostamalla maanhankintaan

Pohjola Rakennus-konsernin tytäryhtiön Pohjola Rakennus Oy Hämeen maanhankintajohtajaksi on nimitetty 1.4.2016 alkaen diplomi-insinööri Henna Korpiluoto. Henna Korpiluodosta tulee myös Hämeen tytäryhtiön johtoryhmän jäsen.

– Tavoitteenamme on olla kaikilla toimialueillamme johtava rakentaja. Suurin osa liiketoiminnastamme perustuu omaan asuntotuotantoon ja Henna Korpiluodon nimityksellä maanhankintajohtajaksi haluamme varmistaa markkinajohtajan aseman asuntorakentamisessa Hämeen alueella myös tulevaisuudessa, toimitusjohtaja Miikka Routama kertoo.

Henna Korpiluoto on aiemmin toiminut Pohjola Rakennuksessa hankekehityspäällikön tehtävissä. Hän on vastannut aikaisemmin myös mm. Eloisa-konseptin kehittämisestä.

– Hennalla on pitkä historia hankekehityksen puolelta, mikä takaa hyvät lähtökohdat maanhankinnan neuvotteluihin. Heti ensimmäisistä neuvotteluista lähtien pitää tonttitarjousta laskettaessa pystyä näkemään, mitä tontille pystyy järkevästi toteuttamaan. Henna on osoittanut viimeisen vuoden aikana myös hyvää aktiivisuutta ja rohkeutta uusien tonttiaihioiden hakemisessa, Miikka Routama listaa tyytyväisenä.