Pohjola Rakennukselta lisää asuntoja Nummelaan

vihdinpihla_pohjolarakennus

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa aloittaa syyskuussa 39 asunnon kerrostalon rakentamisen Nummelan keskustaan. Asunto Oy Vihdin Pihlan arvioidaan valmistuvan joulukuussa 2017.

Suunnittelussa on otettu huomioon eri-ikäisten asukkaiden ja erikokoisten perheiden tarpeet. Asunnot ovat valoisia ja niiden parvekkeet avautuvat joko etelään tai länteen, joten parvekkeista voi nauttia aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Huoneistokoot vaihtelevat 32 neliön yksiöistä 75 neliöisiin kolmioihin. Taloyhtiössä on asukkaiden käytössä yhteissauna, osassa kolmioista on oma sauna.

Tontille rakennetaan myöhemmin toinen asuinrakennus, jolloin talojen keskelle jää suojaisa ja viihtyisä piha-alue.

Vihdin Pihlan arkkitehtisuunnittelusta vastaa Tengbom Eriksson Arkkitehdit Oy, pääsuunnittelijana on projektiarkkitehti Jorma Tissari. Rakennesuunnittelusta vastaa Vahanen-yhtiöt.

Pohjola Rakennus Oy Uusimaalla on rakenteilla Nummelan torin laidalle Asunto Oy Vihdin Kuusela, joka valmistuu marraskuussa 2016. Rakennuksessa on kolme liiketilaa ja 60 asuntoa, joista muutama on vielä vapaana.

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa on perustettu vuonna 2013 ja se kuuluu Pohjola Rakennus -konserniin. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Asuntoja on valmistunut noin 430 ja tällä hetkellä rakenteilla on yli 500 asuntoa.

Pohjola Rakennus Oy Uusimaan toimitusjohtajana toimii Kim Bono ja omaa henkilökuntaa on noin 50. Yritys toimii projektinjohtomallilla, kuten kaikki konsernin tytäryhtiöt.

Asunto Oy Vihdin Pihla

–       Loiskaajantie 4, 03100 Nummela

–       rakennuttaja: Pohjola Rakennus Oy Uusimaa

–       39 asuntoa, 32–75 m2

–       kerrosala 2 922 m2

–       39 autopaikkaa joko pihapaikkoina, avoimessa autokatoksessa tai puolilämpimässä tallissa

–       rakennusaika 9/16–12/17

–       arkkitehtisuunnittelu: Tengbom Eriksson Arkkitehdit Oy

–       rakennesuunnittelu: Vahanen-yhtiöt