Peab toteuttaa toisenkin alueen Tampereen Ranta-Tampellasta

aef1f28dd3eccfd5_800x800ar

Tampereen kaupunki esittää kaupunginhallitukselle, että Näsijärven rantaan sijoittuvan Ranta-Tampellan asuin korttelista 420, alueet 1 ja 2 myydään Ålandsbankenin tonttirahastolle. Kaupan arvo on noin 17 miljoonaa euroa. Asuinkerrostalojen toteuttamisesta vastaa Peab.

Ranta-Tampellan alue sijaitsee loistavalla paikalla Näsijärven rannassa kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Peab toteuttaa kaikkiaan alueille 1 ja 2 viisi laadukasta asuinkerrostaloa. Näihin valmistuu yhteensä yli 200 asuntoa, joista suurimmasta osasta tulee avautumaan kauniit näkymät Näsijärvelle.

Rakennushankkeesta tullaan järjestämään yhteistyössä Peabin ja Tampereen kaupungin kanssa arkkitehtuurikilpailu vuoden 2016 aikana. Ensimmäinen hanke käynnistetään vuoden 2017 aikana ja koko alueen on määrä olla valmis vuoteen 2023 mennessä.

”Hanke on erittäin mielenkiintoinen ja alue harvinainen. Odotamme innolla, että pääsemme markkinoimaan ja myymään tätä upeaa kokonaisuutta. Asiakaslähtöinen ja laadukas asuminen on ykköstavoitteemme ja haluamme varmistaa tulevien kotien omistajien viihtymisen Ranta-Tampellassa, kertoo Peabin Tampereen alueen yksikönjohtaja Matti Joensuu .