Lahden juna-aseman viereen 132 uutta vuokrakotia

f3ac2489-2b51-4d87-b25f-51e364b5d414-main_image
YIT Rakennus Oy rakentaa VVO-konsernille Anttilanmäkeen yhteensä 132 uutta Lumo-asuntoa osoitteisiin Vihdinkatu 4 ja Vihdinkatu 6.

Asuntojen rakentaminen rautatieaseman läheisyydessäon jo käynnissä. Elokuussa 2015 valmistuvaan Vihdinkatu 4:ään tulee yhteensä 66 asuntoa kahteen hissilliseen kerrostaloon. Vihdinkatu 6 on edellisen kanssa identtinen talokokonaisuus ja sen valmistuminen ajoittuu alkuvuoteen 2016.

Huoneistot ovat tasokkaita yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asunnoissa on muun muassa laminaattilattiat ja laatoitetut kylpyhuoneet sekä keittiöissä tasokkaat kodinkoneet. Asuntojen vaalea värimaailma antaa mahdollisuuden tehdä niistä itsensä näköisiä koteja. Huoneistosauna löytyy isommista asunnoista. Lasitettu parveke tai terassi tuo lisää tilaa kaikkiin asuntoihin.

Asukkaiden yhteiskäytössä on pesula, talosauna ja monipuoliset varastotilat. Kiinteistöille rakennetaan 100 autopaikkaa, joista 60 on katospaikkoja.

Kohteen rakennuttajana on VVO Kodit Oy ja rakentamisesta vastaa YIT Rakennus Oy. Kiinteistön on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Vuorelma Arkkitehdit Oy.

Asuntojen markkinointi käynnistyy alkuvuonna 2015 Lahden VVO-kotikeskuksessa. Lisätietoja www.vvo.fi/valmistuvat