:KATSO VIDEO: YIT aloittaa Smartti-kohteiden rakentamisen Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella

84e06b2654b1c91a_800x800ar

YIT käynnistää uuden Smartti-konseptin mukaisten asuntokohteiden rakennustyöt Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella. Kohteisiin valmistuu yhteensä 138 Smartti-asuntoa. Smartti-kohteita on suunnitteilla yhteensä 10 ympäri Suomea, ja ensimmäisestä Smartti-kohteen rakentamisesta Lahteen tiedotettiin heinäkuussa.

”Smartti vastaa laajan asiakaskunnan toiveisiin. Eri-ikäiset sinkut, pariskunnat ja pienet perheet ovat ottaneet uudet ratkaisut innolla vastaan”, sanoo kehitysjohtaja Marko Oinas YIT:ltä.

Smartti-asumiskonseptissa yhdistyvät toiminnallisuus, muunneltavuus ja kohtuuhintaisuus. Asunnot perustuvat vakioituun mitoitukseen, jossa väliseinien sijasta tilaa jakavat esimerkiksi kaapit. Asunnot ovat muunneltavissa elämäntilanteen mukaan ja sisustuksen voi valita helposti valmiista vaihtoehdoista YIT Plus -asukasportaalissa. Konseptiin kuuluvat myös kilpailukykyiset hinnat sekä asukkaalle tarjottava valmis rahoitusratkaisu.

Malliasunto pop-up-Smartti Kuopiossa syyskuussa

Smartti-konseptiin pääsee tutustumaan paikan päällä, kun YIT tuo pop-up-Smartti-malliasunnon Kuopioon syyskuussa. Smartti-malliasunto kiertää ympäri Suomea Smartti-paikkakunnilla kesän ja syksyn aikana, ja on tulossa Kuopioon viikolla 39.