Jyväskylän Lutakon Satamakadun uuden korttelin rakentaminen käynnistynyt

skanska_libretto_ulkokuva_etela

Jyväskylän Lutakon alueen uuden korttelin rakentaminen on käynnistynyt As. Oy Jyväskylän Libreton myötä. Librettoon tulee 37 asuntoa, joista jo noin puolet on varattu. Satamakadun varteen tuleva kortteli nousee keskeiselle paikalle Jyväsjärven rantamaisemiin.

Uudet asunnot valmistuvat loppuvuodesta 2016. Kahdeksankerroksisessa Libretossa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden koot vaihtelevat noin 25 neliöstä 71 neliöön. Lisäksi siellä on kaksi terassiasuntoa.

”Asuntojen hyvä varaustilanne kertoo siitä, että moni on kiinnostunut hankkimaan Lutakosta asunnon niin sijoitusmielessä kuin omaksi kodikseen”, sanoo asuntomyyjä Tuija Lundberg Skanska Kodeista. ”Asuntojen ostajia houkutellee sekin, että suurin osa asuntojen lasitetuista parvekkeista on etelän suuntaisia eli niistä on esteetön näkymä Jyväsjärvelle”, jatkaa Lundberg.

”Lutakossa tulee pitkästä aikaa näkymään Skanskan nosturi, mistä olemme tietysti hyvin innoissamme”, toteaa yksikönjohtaja Jorma Mustakangas Skanskasta. Tätä edeltävä Skanskan asuntoprojekti Lutakossa, As. Oy Jyväskylän Ankkuri, valmistui keväällä 2013. Kaiken kaikkiaan Skanska on toteuttanut alueelle vaiheittain yli 900 asuntoa.

Punatiilinen Libretto on alkusysäys Lutakon alueen viimeiselle asuntokorttelille. Skanskalla on alueella Libreton jälkeen vielä 7 rakentamatonta tonttia. Korttelin valmistuttua sen sisään jää suojaisa yhteispiha. Rannassa on myös puistoalue.

Libreton 23 autopaikkaa tulevat Jyväskylän Vitosparkkiin, jonka rakentaminen on myös alkanut.

 

www.lutakko.com