Consti ostaa Tampereen Kiinteistötekniikan

 

95563f6728966b2b_800x800ar

 

Marko Holopainen Consti Yhtiöt

Consti Yhtiöt ostaa ilmastointilaitteiden huoltoon ja asennukseen keskittyvän Tampereen Kiinteistötekniikka Oy:n. Kauppa vahvistaa asemaamme ja kasvattaa Service-liiketoimintaamme Pirkanmaalla merkittävästi, toimitusjohtaja Marko Holopainen sanoo.

– Yrityskauppa on tärkeä laajennus Constille Pirkanmaalla. Markkina-asemamme talotekniikassa vahvistuu entisestään ja Service-liiketoimintamme kasvaa useilla hyvillä asiakassopimuksilla, Consti Yhtiöiden toimitusjohtaja Marko Holopainen toteaa.

Tampereen Kiinteistötekniikka on vuonna 1995 perustettu ilmastointilaitteiden huollon ja asennuksen tarjoaja Pirkanmaalla. Yrityksen liikevaihto on noin 1,4 miljoonaa euroa vuonna 2014. Kaupan myötä yrityksen 8 työntekijää siirtyvät Constin vahvuuteen Tampereella. Omistajista Jukka Lönnqvist ja Pekka Salminen jatkavat nykyisissä tehtävissään ja tulevat Constin osakkaiksi. Perustajaosakas Eero Salminen siirtyy eläkkeelle.

– On hienoa, että Tampereen Kiinteistötekniikka liittyy alan huippuyrityksen tiimiin. Se antaa henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja palvella laajempaa asiakaskuntaa. Samalla voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisempia palveluita kuin ennen, sanovat Jukka Lönnqvist, Eero Salminen ja Pekka Salminen.

Yrityskauppa vahvistaa Constin Service-liiketoimintaa

Tampereen Kiinteistötekniikka asiakkailleen tarjoaa pitkäaikaisilla sopimuksilla ilmastointilaitteiden huoltoa sekä varaosakauppaa.

– Tampereen Kiinteistötekniikan asiakkaat siirtyvät Constin asiakkaiksi, ja sopimukset jatkuvat kuten ennenkin, Marko Holopainen kertoo.

– Constin Service-liiketoiminta on tehnyt viime kuukausina useita valtakunnallisia ja paikallisia huoltosopimuksia. Liikevaihtomme kasvaa Service-liiketoiminnassa tänä vuonna merkittävästi. Consti Yhtiöiden liikevaihtotavoite tälle vuodelle on 200 miljoonaa euroa, Marko Holopainen jatkaa.