Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus Rantatie Business Parkin laajennukseen Helsingin Kalasatamaan

Rantatien Kasvu-image-source-YIT

(lähde: YIT)

Caverion toteuttaa talotekniikan kokonaistoimituksen YIT:n rakentamaan Rantatie Business Parkin laajennuksen ensimmäiseen vaiheeseen Helsingin Kalasatamassa. Sopimuksen arvoa ei julkisteta. Kiinteistöä kehittää Lindström Invest Oy.

Caverion vastaa rakennuksen talotekniikan toteuttamisesta, mikä käsittää Projektin johtamisen ja Projektin toteutuksen sekä talotekniikan suunnittelun. Talotekniikan kokonaistoimitus sisältää Lämmitys-, vesi- ja viemäri-, Ilmanvaihto- ja ilmastointi-, Jäähdytys-, Sähköistys-, Informaatio- ja viestintäteknologia- sekä Turvallisuus- ja Automaatiojärjestelmät.

“Rantatie Business Parkin laajennus mahdollistui tilaajan ja urakoitsijoiden mutkattoman yhteistyön kautta. Asiakaslähtöisyys on ollut lähtökohtana kaikessa tekemisessä ja samoilla hyväksi havaituilla periaatteilla kohde tullaan viemään hallitusti maaliin tulevan puolentoista vuoden aikana”, sanoo YIT:n yksikönjohtaja Matti Sarikkola.

Rantatien Kasvu -nimisen, noin 6 000 neliömetrin laajuisen toimistotalon sekä maanalaisten pysäköintitilojen rakentaminen käynnistettiin tammikuussa 2016 ja toimistotalo valmistuu vuoden 2017 lopulla. Kiinteistölle haetaan LEED-ympäristösertifikaattia tavoitteena kultataso.

Kalasatamaan nousee uusi työpaikka- ja asuinalue aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumaan meren rannalle. Moderni kaupunkimiljöö jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä houkuttelee asukkaita ja monipuolista liike-elämää.

YIT kuuluu Caverionin rakennusliikkeet -asiakassegmenttiin.