Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus Elisan pääkonttorin peruskorjaukseen Helsingissä

Caverion on tehnyt sopimuksen rakennusliike Fira Oy:n kanssa talotekniikan kokonaistoimituksesta Elisan pääkonttorin peruskorjaukseen Helsingissä.  Sopimus kattaa lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, jäähdytys-, sähköistys-, sekä turvallisuusjärjestelmät. Caverion vastaa asiantuntijapalveluista, suunnittelusta ja hankekehityksestä sekä projektin johtamisesta ja projektin toteutuksesta. Sopimuksen arvo on noin 5,7 miljoonaa euroa.

Elokuussa 2016 valmistuvat uudistettavat toimistotilat käsittävät yhteensä noin 16 000 m² kahdessa kiinteistössä, joiden omistajina ovat Varma ja Nordea Life. Toimistotilat uudistetaan Elisan uuden toimitilakonseptin mukaisiksi.

”Tämä hanke on hyvin vaativa, koska työt tehdään käytössä olevissa toimitiloissa ja kireällä aikataululla. Onnistumisen edellytyksenä on saumaton yhteistyö osapuolten välillä. Kumppanivalinnan teimme yhdessä asiakkaan kanssa, ja siinä korostuivat taloudellisten seikkojen lisäksi yhteyshenkilöiden yhteistyötaidot ja tekninen osaaminen. Uskomme, että meillä on sellainen tiimi kasassa, joka pystyy täyttämään tilaajan odotukset”, Pekka Sipponen Fira Oy:stä sanoo.