ZOHO valitsi Peikon Deltapalkin uuden kampusalueensa pysäköintitiloihin Intian Chennaissa

p1apn8kfftti194m439n214mg5.001

Johtava intialainen IT-ohjelmistotalo ZOHO on aloittanut suuren Estancia-kampusalueen rakennuttamisen Intian Chennaihin. Peikko on saanut merkittävän tilauksen ja toimittaa kampuksen pysäköintitilojen runkorakenteisiin yli kuusi kilometriä Deltapalkkeja ja yli 2 000 kappaletta PCs-piilokonsoleja. Toimitukset ajoittuvat heinäkuun ja joulukuun 2016 välille. Deltapalkit toimitetaan Peikon Ras Al Khaimahin tehtaalta Yhdistyneistä Arabiemiirikunnista.

14-kerroksisen kampuksen ensimmäisen rakennuksen läheisyydessä sijaitsevan pysäköintitalon arkkitehtonisesta suunnittelun on tehnyt Rogers Consultants ja rakennesuunnittelun Melior Structural Solutions. Rakenneratkaisu on betonirunko yhdistettynä Deltapalkkiin. Rungon pystytyksestä ja betonielementtien toimituksesta vastaa chennailainen VME Precast.

“Tämä ZOHO:n projekti on Peikon ensimmäinen Deltapalkki-toimitus Intiaan. Deltapalkki mahdollistaa nopean rungon rakentamisen ja hoikan rakenteen. Matalat välipohjat yhdistettynä pitkiin jänneväleihin mahdollistavat väljät, valoisat ja helppokäyttöiset pysäköintitilat. Deltapalkki on ihanteellinen ratkaisu Aasian markkinoille, missä sekä arkkitehtoniset että loppukäyttäjävaatimukset nopeasta rakennusprosessista ja joustavista tilajärjestelyistä ovat kasvussa”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

Deltapalkki on Peikon liittopalkkijärjestelmä joka soveltuu kaikenlaisiin rakennuksiin. Se mahdollistaa joustavat pohjaratkaisut rakennuksen elinkaaren ajan sekä vaivattomat LVI- ja sähköasennukset. Deltapalkin avulla kerroskorkeutta voidaan pienentää jopa 500 millimetriä, jolloin rakennuksen tilavuus pienenee ja energiatehokkuus paranee. Deltapalkin avulla voidaan toteuttaa helposti myös erilaisia ulokkeita ja muita haastavia julkisivumuotoja ilman paikallavalua.