YIT aloitti uuden kerrostalon rakentamisen aluekehityshankkeessaan Pietarissa

bad71346504ac116_org

YIT on käynnistänyt uuden kerrostalon rakentamisen Novo Orlovski -nimisessä aluekehityshankkeessaan Pohjois-Pietarissa. Lokakuussa käynnistetyn hankkeen arvo on noin 20 miljoonaa euroa, ja sen on määrä valmistua syksyllä 2018. Aloitus kirjattiin vuoden kolmannelle vuosineljännekselle.

Novo Orlovskin nyt käynnistetty kohde käsittää noin 340 asuntoa, joiden yhteispinta-ala on noin 12 300 neliömetriä. Hankkeen yhteydessä rakennetaan liike- ja toimitiloja noin 900 neliömetriä. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toiminnallisuuteen ja kohtuuhintaisuuteen. Kohteeseen on suunniteltu sekä paljon avokeittiöllisiä asuntoja että pieniä yksiöitä, joilla on hyvä hinta-laatusuhde.

Kokonaisuudessaan Novo Orlovskin 46 hehtaarin suuruiselle tontille valmistuu vajaat 10 000 asuntoa. Kohteeseen rakennetaan lisäksi useita pysäköintilaitoksia, päiväkoteja, kouluja, kauppoja, apteekkeja, urheilu- ja vapaa-ajankeskus sekä muita toimitiloja palveluita ja kauppaa varten. Hanke sijaitsee Pohjois-Pietarissa erinomaisten liikenneyhteyksien ja palveluiden tuntumassa.