VVO:lle Espoon Nihtisiltaan 88 uutta vuokra-asuntoa

6a40ea0a-7a89-451a-a2a8-279b45fa538f
VVO:lle valmistuu kaksi kerrostaloa Nihtitorpankuja 3:een elokuun lopulla. Seitsemän ja kahdeksankerroksisissa taloissa on 88 modernia kaupunkikotia.

VVO:n Nihtitorpankuja 3 asunnot ovat avarapohjaisia kaksioita ja kolmioita. Asuntojen laatutaso on hyvä; laminaattilattiat, laatoitetut kylpyhuoneet ja keittiössä keraaminen liesi ja astianpesukone. Isommissa asunnoissa on sauna. Jokaisella asunnolla on lasitettu parveke tai oma terassi.

Pihakannen alle rakennettavasta autohallista on suora hissiyhteys asuinkerroksiin. Suojaisa piha-alue on turvallinen leikkipaikka lapsille.

Espoon Nihtisillan palvelut kehittyvät nopeasti. Lähikauppa löytyy kadun toiselta puolelta ja Kauniaisten monipuoliset palvelut ovat lähellä. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin. Nihtisilta sijaitsee Kehä II:n ja Turunväylän kainalossa.

Uuden vuokrakodin voi nyt saada nopeastikin. Asunnot soveltuvat kaikenikäisille ja eri elämäntilanteisiin. Asunnot valmistuvat elokuun lopussa.