Vantaan Asolaan 72 uutta vuokra-asuntoa

e8637d32-f6d7-40f4-a14f-af5f63c07c16-main_image

Elmontie 11 Vantaan Asola

Rauhalliseen ja luonnonläheiseen Asolaan on rakenteilla kaksi viisikerroksista asuintaloa. Elmontie 11 vuokrakodeissa on onnistuneet pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit sekä tilavat lasitetut parvekkeet.

Elmontie 11 hissillisten talojen asunnot ovat erikokoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asuntojen vaaleasävyisyys sekä helppohoitoiset materiaalit kuten laminaatti ja kaakeli sekä monipuoliset kodinkoneet tekevät asumisesta viihtyisää. Lasitetut isohkot parvekkeet ja osassa asuntoja olevat liukuoviratkaisut lisäävät tilantuntua.

Lumo-asuntojen monipuoliset asukasedut, kuten vuokraan sisältyvä vesi ja laajakaista sekä edullinen vuokravakuus tekevät asumisesta vaivatonta. Myös lemmikit ovat tervetulleita asumaan.

Asolan rauhallinen ja luonnonläheinen alue sijaitsee pääradan länsipuolelle. Lähimmälle juna-asemalle on matkaa alle kilometri. Hyvät kulkuyhteydet, Koivukylän palvelut sekä ja luonnonläheisyys metsäalueineen ovat Elmontien etuja.

Uuden tupakkalain 15.8.2016 mukaisesti on tupakointi kielletty Elmontien asunnoissa, parvekkeilla sekä yhteisissä tiloissa koko talossa. Tupakointi on sallittu ainoastaan tarkoitukseen osoitetuilla alueilla.

Elmontie 11 arvioitu valmistuminen on 1.3.2017.