Uusia vuokra-asuntoja rakenteilla Leinelään

460ed671-2a7f-441d-8fd6-40e4e1169425-main_image
Leinelänkaari 13
Vantaan Leinelässä on käynnistynyt Leinelänkaari 13:n rakentaminen. Tulevan Kehäradan aseman viereen tulee 64 laadukasta Lumo-asuntoa.

Hyvälle paikalle Leinelän rautatieaseman viereen rakennetaan kaksi hissillistä kerrostaloa. Leinelänkaari 13:na rakentaminen käynnistyy vuoden 2014 lopulla. Kahteen 5-6 -kerroksiseen taloon tulee yhteensä 64 Lumo-kotia.

Asunnot ovat tasokkaita yksiöitä, kaksioita ja perheasuntoja. Kaikissa asunnoissa on muun muassa laminaattilattiat ja laatoitetut kylpyhuoneet sekä keittiöissä tasokkaat kodinkoneet. Asuntojen raikkaan ja vaalean värimaailman vuoksi niistä on helpon tehdä itsensä näköisiä koteja. Huoneistosauna löytyy isommista asunnoista. Lasitetut parvekkeet tai terassit tuovat lisää tilaa kaikkiin asuntoihin.

Asukkaiden yhteiskäytössä on muun muassa talosauna ja monipuoliset varastotilat. Kiinteistön autopaikat sijaitsevat pysäköintilaitoksessa. Lisäksi Leinelässä on alueellinen asukastila.

Kohteen rakennuttajana on VVO Kodit Oy. Kiinteistön on suunnitellut Arkkitehtiryhmä A6, pääsuunnittelijana Jaakko Sutela ja rakentamisesta vastaa Rakennuspetäjä Oy.

Lumo on osa VVO-konsernia. Leinelänkaari 13 valmistuu syksyllä 2015 ja sen markkinointi käynnistyy saman vuoden keväällä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.vvo.fi/valmistuvat