Uusia Lumo-koteja rauhalliselle Kirkkonummelle

f9931b4f-85aa-4e90-8aa3-ca64185ceaac-main_image

Kuva: VVO

Kirkkonummen Masalaan osoitteeseen Vernerinkuja 5 valmistuu 39 tyylikästä Lumo-vuokrakotia 1.12.2015. Uuden Ratavallin alueen kattavat peruspalvelut ja hyvät liikenneyhteydet varmistavat asukkaille sujuvan arjen.

− Masalasta ajaa Helsinkiin puoli tuntia ja Tapiolan keskustaan on vain noin 15 minuutin ajomatka. Uutta asuintaloa vastapäätä on uudistettu urheilukenttä ja uusia lasten leikkipaikkoja sijaitsee aivan lähistöllä. Alueella jalkapallo on suosittu ja virkeä harrastus, VVO-yhtymän tuoteryhmävastaava Laura Koiranen kertoo.

Avaria kaksioita ja kolmioita

Vernerinkujan nelikerroksisen hissillisen talon asunnot ovat avaria kaksioita ja kolmioita. Talossa on myös yksi miltei 100 neliömetrin kokoinen viiden huoneen asunto, joka sijaitsee ylimmässä kerroksessa. Kaikissa asunnoissa on iso lasitettu parveke. Kolmioissa sekä viiden huoneen asunnossa on oma sauna.

Asuntojen yleisilme on vaalea. Lattia on joko harmaan tai tammen sävyistä laminaattia ja seinät ovat valkoiset. Kylpyhuoneessa on harmaa laattalattia, valkoinen seinälaatta sekä harmaa tai koivunvaalea tehosteseinä. Keittiössä on keraaminen liesi, astianpesukone ja jää-pakastinkaappiyhdistelmä.