Uusia Lumo-koteja Järvenpään keskustaan

a100d04a-3cb7-4655-96cf-f392e396bc34-main_image

Metallimiehenkuja 2:n Pajalaan valmistui 38 Lumo-vuokrakotia elokuun lopussa. Keskustan monipuoliset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat asukkaille sujuvan arjen.

Metallimiehenkujan viihtyisät Lumo-kodit ovat toimivia yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Isojen ikkunoiden ja lasitettujen parvekkeiden ansiosta kodit ovat valoisia ja avaria.Osassa asunnoista on myös sauna ja käytännöllinen vaatehuone.

– Hyvälle paikalle valmistuneita laadukkaita asuntoja oli ilo markkinoida. Isommille asunnoille olisi ollut enemmänkin kysyntää, sanoo aluepäällikkö Jukka Tervo Järvenpään VVO-kotikeskuksesta.

Asuntojen varustetaso on hyvä. Lattiat ja keittiön työtasot ovat tammilaminaattia ja seinäpinnat raikkaan valkoiset. Keittiössä on keraaminen liesi ja astianpesukone. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on lattialämmitys ja värityksenä valkoista ja harmaata. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus.

Lumo-kotien asukkaille tarjotaan muuttopäivänä muutto- ja asennusapua sekä asumisaikana kaikki Lumon monipuoliset palvelut, esimerkiksi vesimaksu ja laajakaista sisältyvät vuokraan. Lemmikitkin ovat tervetulleita asuntoihin.