Uusia ja täysin uusittuja Lumo-vuokrakoteja Jyväskylään

e00ff6d7-7026-42a7-b8cc-c26e18a88314-main_image

Runkotie 5 C Jyväskylä

Jyväskylän Istuttajantie 2:n peruskorjaus valmistuu 1.10.2015. Vuoden vaihteessa valmistuvat Runkotie 5 C:n uudet Lumo-vuokrakodit Aittorinteen kaupunginosaan. Lumo on osa VVO-konsernia.

Istuttajantie 2 peruskorjattiin täydellisesti

Seitsemänkerroksisen talon 42 Lumo-vuokrakotia on sisustettu laadukkailla materiaaleilla. Lattia ja keittiön työtasot ovat eläväpintaista kauniin harmaata laminaattia. Keittiössä on valkoiset kaapistot ja kodinkoneet kuten jääkaappipakastin ja astianpesukone. Raikkaan valkoisessa kylpyhuoneessa on himmeän harmaa lattialaatta, valkoiset seinät ja tyylikäs harmaa tehosteväriseinä.

Asunnot ovat mukaan kokoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asunnossa on selkeät pohjaratkaisut ja tilavat huoneet. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke pienintä yksiötä lukuun ottamatta.

Istuttajantien talossa on hyvät yhteistilat sekä ylimmässä kerroksessa on asukkaiden vuokrattavissa upea saunatila.

Uusia Lumo-koteja Aittorinteeseen

Runkotie 5 C:n uudet vuokrakodit valmistuvat 1.1.2016. Talossa on 44 tyylikästä vaihtelevin pohjin suunniteltua kotia. Asunnot soveltuvat erilaisiin elämäntilanteisiin, käteväpohjaisesta yksiöstä tila-vaan kolmioon, saunalla tai ilman. Lähes jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Talon pihalla on viihtyisä ja suojainen oleskelu- ja leikkipiha. Autoilijoille on pistokkeellisia autopaikkoja tontilla.

Asunnot on sisustettu laadukkailla materiaaleilla. Vaaleaan yleisilmeeseen tuo elävyyttä hillityn harmaa laminaattilattia. Keittiön kalusteet ovat valkoiset ja työtaso harmaa. Vakiokalustukseen kuuluu astianpesukone, jääkaappi-pakastin ja keraaminen liesi. Kylpyhuoneessa on himmeä hiekan sävyinen lattialaatta ja valkoisia seiniä koristaa harmaa tehostelaatta.

Lumo-asukkaan etuja

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Vuokravakuus on edullinen, 250 euroa. Vuokraan sisältyy vesimaksu ja laajakaista. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Lisäksi järjestämme erilaisia asukasta-pahtumia ja tarjoamme lukuisia etuja yhteistyökumppaneiltamme.