Uusia asumisoikeusasuntoja Jyväskylän Samulinniemeen Päijänteen tuntumaan

kaijanlammentie-5-havainnekuva

TA-Yhtiöt rakennuttaa Jyväskylän Samulinniemeen, Päijänteen tuntumaan kaksikymmentä uutta asumisoikeusasuntoa. Yksikerroksinen rivitalo sekä kaksi kaksikerroksista luhtitaloa rakennetaan rauhalliselle alueelle lähelle pienvenesatamaa ja Kuokkalan kartanoa. Viihtyisällä alueella on hyvät ulkoilumaastot ja paikallisliikenneyhteydet. Lähimmät palvelut ovat Kuokkalassa, parin kilometrin päässä.

kartanonranta-3-havainnekuva

tiilitehtaankatu-54-ja-56-havainnekuva

Kartanonranta 3:n asunnot ovat erikokoisia saunallisia kaksioita ja kolmioita. Viihtyisissä vaaleansävyisissä asunnoissa on laminaattilattiat, laatoitetut kylpyhuoneet sekä keittiöissä keraamiset liedet. Luhtitaloasunnoissa asumismukavuutta lisäävät parvekkeet ja rivitaloasunnoissa terassit. Molempiin luhtitaloihin asennetaan lisäksi asumista helpottavat hissit.

Haku Kartanonranta 3:n asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 19.6.2016 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 30.6.2017.

TA-Yhtiöille on rakenteilla Jyväskylään kaksi muutakin uudiskohdetta. Asukkaat pääsevät muuttamaan niihin jo tämän kesän aikana. Viihtyisiä kerrostaloasuntoja on valmistumassa Palokkaan osoitteeseen Tiilitehtaantie 54 ja 56 kesäkuun lopulla sekä Keljonkankaalle osoitteeseen Kaijanlammentie 5 heinäkuun lopulla. Molemmissa kohteissa on vielä vapaana muutama asunto.