Uusi infrarakentaja markkinoille – Kreaten missiona on rakentaa parempaa Suomea

Kolme kotimaista pitkän linjan infrarakentamisen osaajaa Fin-Seula Oy, Insinööritoimisto Seppo Rantala Oy ja Kesälahden Maansiirto Oy ovat fuusioituneet ja toimivat 1.4.2015 alkaen yhdessä nimellä Kreate Oy. Uudessa rakennusyhtiössä nähdään ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön arvo ja siihen aiotaan erityisesti panostaa. Tavoitteena on myös työllistää jatkossa entistä enemmän rakennusalan osaajia.  

Suomalaisomisteinen Kreate asemoituu Suomen johtavien infra-alan rakentajien joukkoon. Se toimii valtakunnallisesti ja työllistää jo tässä vaiheessa 250 rakentamisen ammattilaista. Uusi yritys kykenee tarjoamaan kokonaisvaltaiset ratkaisut silta-, väylä-, pohja-, teollisuus- ja ympäristörakentamiseen. Kreateksi yhdistyneiden yritysten olemassa oleville asiakkaille fuusio tarkoittaa entistä monipuolisempaa ja voimakkaampaa toimijaa.

–        Nimi Kreate kuulostaa korvissamme yhtä rouhealta kuin toimialammekin. Lisäksi nimemme kuvaa sitä, miten joka päivä luomme ja rakennamme uutta. Missiomme on rakentaa tästä maasta joka päivä parempaa, toteaa Kreaten toimitusjohtaja Jouni Happonen.

Kotimaista, laadukasta ja suoraselkäistä

Yhtiön pääomistajana on kotimainen pääomasijoittaja Intera Partners. Lisäksi merkittävä omistus on toimivalla johdolla. Tämä edesauttaa yhden Kreaten perusarvon, yrittäjähenkisyyden toteutumista. Yrityksessä on tiedostettu, että henkilöstö on menestyvän yrityksen tärkein voimavara ja strategiset painopisteet on määritetty sen mukaan.

–        Haemme markkinoilta kasvua ja tulemme haastamaan hyvässä hengessä alan suuretkin pelurit sekä koko toimialan. Tärkeintä meille on kuitenkin haastaa itsemme, sillä haluamme olla huomenna parempia kuin tänään, Happonen jatkaa.

Kreate aikoo erottautua edukseen suoraselkäisellä toiminnallaan.

–        Meille suoraselkäisyys tarkoittaa, että olemme sanojemme mittaisia, Happonen kiteyttää.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tuusulassa. Muut toimipaikat ovat Joensuussa, Tampereella, Seinäjoella, Lappeenrannassa ja Kouvolassa sekä lisäksi osakkuusyritys KFS Finland Oy:n toimipisteet Vantaalla ja Oulussa.