Uudistunut Tampereen Stockmann valmistuu viikonlopuksi

Tampereen Stockmannin yli 2 vuotta kestäneet remontti- ja laajennustyöt saadaan päätökseen tällä viikolla. Tavarataloon on tullut muutoksien myötä lisätilaa 4 000 neliötä, ja myyntipinta-alaa on nyt yhteensä 15 000 neliömetriä. Merkittävimmät uudistukset näkyvät erityisesti naisten ja miesten muodissa sekä kosmetiikka- ja Herkku-osastoilla. Tavaratalossa on panostettu myös asioinnin helppouteen ja sujuvaan liikkumiseen selkeillä tuoteryhmäkohtaisilla esillepanoilla sekä uusien rullaportaiden ja hissien avulla.

Naisten muoti on jaettu uudistuksen myötä kahteen kerrokseen. ”Asiakkaiden pyynnöstä valikoimaan on otettu uusia merkkejä. Myös ostoskokemukseen on panostettu, esimerkiksi Hugo Bossilla, Lauren Ralph Laurenilla, Marc O’Pololla, Michael Korsilla ja Tommy Hilfigerillä on raikkaat ja tilavat shop-in-shop-myymälät”, Tampereen tavaratalon johtaja Eija Vartila kertoo.

Miesten muoti on keskitetty 2. kerrokseen ja se on jaettu eri tyylien mukaan. Miestenosaston valikoimat ovat vahvistuneet uusilla kansainvälisillä merkeillä kuten Armani Collezioni, Burberry, Paul Smith, Versace ja Guess Jeans.

Tavaratalon Stockmann Herkku sijaitsee -1. kerroksessa ja se tarjoaa hyvän ruoan ystäville runsaan valikoiman laadukkaita tuotteita. Herkun vetonaulat ovat asiantuntevat palvelulinjastot ja uusi luomuosasto.

Tampereen tavaratalo on uudistettu viimeisimmän Stockmann-konseptin mukaisesti. Pinta-alaltaan se on Stockmann-tavarataloketjun 3. suurin tavaratalo Helsingin keskustan ja Pietarin jälkeen.

“Taival kohti uudistettua Tampereen tavaratalo on ollut pitkä. Olemme remonttivuosien aikana tehneet lukuisia muutoksia osastojemme sijainneissa, ja upea tavaratalomme on valmistunut pala palalta. Suuret kiitokset joustavuudesta ansaitsevat asiakkaamme, yhteistyökumppanit ja henkilökuntamme”, Eija Vartila sanoo.