Uuden Volvo Group Truck Center Vantaan toimipisteen rakennustyöt alkaneet

Volvo Group Truck Center_näkymä_etuportilta_small

Uuden Volvo Group Truck Centerin peruskiven muuraus käynnistää toimipisteen perustuksen rakennustyöt Vantaan Viinikkalassa 3. kesäkuuta. Toimipiste valmistuu syksyllä 2016 ja siinä tulee sijaitsemaan Volvo Group Truck Centerin ja Bus Centerin myynti- ja huoltotilat, huoltokoulu sekä Volvo Finland Ab:n toimitilat. Uusi toimipiste tulee valmistuttuaan edustamaan alansa huippua ja jo suunnittelu- ja rakennustyövaiheessa Volvon perusarvot laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen on laajasti huomioitu.

Palvelut tehokkaasti, laadukkaasti ja vastuullisesti

“Haluamme olla suunnannäyttäjä ja alan edelläkävijä myös uuden toimipisteen suunnittelussa ja rakentamisessa. Toimitilojen toteutuksissa tullaan hyödyntämään uusinta tekniikkaa ja ratkaisuja, jotka varmistavat osaajiemme entistäkin tehokkaamman ja turvallisemman työskentelyn”, Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund sanoo.

Uudet toimitilat mahdollistavat asiakkaiden entistäkin laadukkaamman palvelun ja paremmat puitteet uusien palvelujen kehittämiseen. “Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut, jotka ovat entistäkin helpommin saatavilla”, Björklund toteaa. Uusi toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien yhteyksien varrella Suomen laajimmalla logistiikka-alueella Kehä III:n varrella Vantaan Viinikkalassa ja se palvelee kattavasti kaikkia pääkaupunkiseudun asiakkaita.

“Uudessa kiinteistössä on entistäkin paremmin huomioitu energia- ja ympäristövaatimukset ja toimitilat toteutetaan LEEDv4-standardin ehdot täyttäväksi. Meille on tärkeää, että pystymme tässä rakennushankkeessakin toimimaan perusarvojemme mukaisesti ja tekemään valintoja niihin perustuen”, Björklund jatkaa.

Toimitilojen projektinjohtourakoitsijana toimii suomalainen EKE-yhtiöt ja Ramboll vastaa tilojen kokonaisvaltaisesta toteutussuunnittelusta. “Kumppanimme edustavat omien alojensa huippuosaamista Suomessa, ja näin taataan tehokkaat, ympäristöystävälliset sekä laadukkaat ratkaisut”, Björklund päättää.