Tuusulan Bostoninkaari 2:een valmistuu 61 Lumo-asuntoa

176508d8-279d-4d9e-981b-fe700f933532-main_image

VVO-konsernille valmistuu 61 vuokrakotia Tuusulaan entisen Amerin tupakkatehtaan maille. Bostoninkaari 2:n Lumo-asunnot valmistuvat kolmeen hissilliseen taloon helmikuussa 2017.

Bostorinkaari 2:n Lumo-asunnot ovat erikokoisia yksiöitä, kaksioita ja saunallisia perheasuntoja.  Käytännölliset ja vaaleailmeiset asunnot voi helposti sisustaa omaksi kodiksi. Keittiössä on kalusteuuni, keraaminen liesitaso ja astianpesukone helpottamassa arkea. Myös ruokailuryhmä mahtuu mukavasti keittiön yhteyteen. Kaakeloiduissa kylpyhuoneissa on miellyttävä mukavuuslattialämmitys. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, kuin lisähuone kesällä.

Harjakattoiset Bostoninkaari 2:n kolme nelikerroksista, hissillistä taloa muodostavat rauhallisen sisäpihan leikkipaikkoineen. Lämpöpistokkeellisia autopaikkoja on 61 autolle. Asukkaiden yhteiskäytössä on saunatilat sekä maksuton talopesula ja kuivaushuone.

Luonnonläheinen asuinalue sijaitsee hyvien palvelujen lähellä Hyrylän, Riihikallion ja Sulan kupeessa. Päiväkodit, koulut ja päivittäistavarakauppa löytyvät läheltä.

Bostoninkaari 2 on ensimmäisiä savuttomia taloja, missä uusi 15.8.2016 voimaan tullut tupakkalaki kieltää tupakoinnin talon asunnoissa, parvekkeilla sekä yhteisissä tiloissa koko talossa. Tupakointi on sallittu ainoastaan tarkoitukseen osoitetulla alueilla.

Lumo-asuntojen monipuoliset asiakasedut, kuten vuokraan sisältyvä vesi ja laajakaista sekä edullinen vuokravakuus ja erilaiset asiakastapahtumat tekevät asumisesta helppoa ja vaivatonta.