Tallinnaan rakennetaan Tallink-tenniskeskus

Tallinnaan on rakenteilla Tallink-tenniskeskus (Tallink Tennis Center), joka valmistuu suunnitelmien mukaan vuoden 2016 loppuun mennessä.  Keskukseen saadaan yhteensä 14 tenniskenttää, 10 sulkapallokenttää, 3 ryhmäharjoitusaluetta, kuntosali ja useita muita tiloja niin asiakkaiden kuin henkilökunnan käyttöön. Keskuksen rakentaa  AS Merko Ehitus Eesti.

Viron tenniksen keskusjärjestön presidentti ja AS Tallink Gruppin hallintoneuvoston puheenjohtaja Enn Pant sanoo, että uuden tenniskeskuksen rakentaminen Tallinnaan on tarpeen, sillä Virossa olevien tenniskenttien vähäisyys vaikuttaa kaikkiin maan pelaajiin. ”Tavoitteenamme on mahdollistaa tenniksen pelaaminen kaikille siitä kiinnostuneille niin, etteivät kenttävuokrat ole pelaamisen esteenä. Pyrimme myös tukemaan lasten ja nuorten urheilutoimintaa ja terveellisiä elämäntapoja, ja toivottavasti saamme jatkossa tälle keskukselle myös kaupungin tuen“, Pant sanoo.

AS Merko Ehitus Eestin hallituksen puheenjohtaja Tiit Roben toteaa tenniksen suosion olevan kasvussa ja uskoo uusien kenttien hyödyttävän sekä tennistä ammatikseen että harrastuksenaan pelaavia.

Tenniskeskus rakennetaan AS Infortarin tytäryhtiö INF Maja OÜ:n tilauksesta. Tilauksen arvo on noin 10 miljoonaa euroa. Keskus on kooltaan noin 14 500 neliömetriä ja sen on tarkoitus valmistua kuluvan vuoden loppuun mennessä.