SRV peruskorjaa Lappeenrannan poliisitalon

SRV on solminut Senaatti-kiinteistöjen kanssa allianssisopimuksen Lappeenrannan poliisitalon peruskorjauksesta. Lappeenrannan ydinkeskustassa sijaitsevan virastotalon C-osa tullaan peruskorjaamaan täydellisesti eli hankkeessa uusitaan kaikki rakennuksen talotekniset järjestelmät, vesikatto, julkisivut sekä ikkunat. Samassa yhteydessä tullaan tekemään myös toimintojen edellyttämät tilamuutokset ja -laajennukset. Kokonaisuudessaan hankkeen laajuus on noin 6 800 brm2.

“Poliisitalon peruskorjaushanke on hieno lisä kokonaisuudessaan ennätyskorkealla olevaan tilauskantaamme ja ennen kaikkea tärkeä hanke koko Lappeenrannan seudulle. SRV on toteuttanut viime vuosina onnistuneesti lukuisia allianssihankkeita, ja tämä uusin Lappeenrannan hanke kertoo osaltaan allianssihankkeiden osaamisemme laajasta arvostuksesta”, SRV:llä hankkeesta vastaava tuotantojohtaja Antti Raunemaa kertoo.

Vuonna 1980 valmistunut rakennus on toiminut Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen Lappeenrannan poliisiasemana. Peruskorjauksen ajaksi poliisitoiminnot on sijoitettu väistötiloihin. Peruskorjaustyöt Lappeenrannassa käynnistyvät välittömästi ja kohteen arvioidaan valmistuvan vuoden 2017 lopussa.