Risto Pennanen Pohjola Rakennuksen Kuopion aluejohtajaksi

f851d448-13f9-4e4a-a6d1-ca637c827118-main_image

Risto Pennanen nimitettiin Pohjola Rakennuksen Kuopion aluejohtajaksi 15.11.2016.

Pohjola Rakennuksen Kuopion aluejohtajaksi sekä Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen osakkaaksi on nimitetty talonrakennusinsinööri Risto Pennanen. Pennanen aloittaa tehtävässä 15.11.2016.

Pennanen on työskennellyt YIT Oyj:n palveluksessa erilaisissa tehtävissä vuodesta 1984 alkaen, muun muassa työmaatehtävissä, laatuvastaavana sekä projekti- ja rakennuttajapäällikkönä. YIT:n Kuopion aluejohtajana hän on työskennellyt vuodesta 2008 lähtien.

”Risto Pennasella on erinomainen kokemus hankekehityksestä sekä loistava Kuopion markkina-alueen tuntemus. Olemme vakuuttuneet siitä, että Pennanen on paras mahdollinen henkilö luotsaamaan Pohjola Rakennusta Itä-Suomen alueella. Olemme innoissamme päästessämme kehittämään Itä-Suomen aluetta”, Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen toimitusjohtaja Tomi Jukola toteaa.

”Tähtäämme Kuopion alueen johtavaksi asuntorakentajaksi muutaman vuoden sisällä. Tavoitteena on käynnistää 150 omaperustaisen asunnon rakentaminen Kuopiossa vuoden 2017 aikana. Strategiamme mukaisesti rakennamme oman hankekehityksemme siivittämänä kohtuuhintaisia koteja hyvällä sijainnilla ja laadusta tinkimättä.  Vahvuutemme on ketterä ja joustava organisaatio, joka pystyy sopeutumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Lähtökohtamme on se, että kuuntelemme asiakasta ja vastaamme heidän toiveisiinsa ja tarpeisiinsa – rakennamme asiakkaan arvoisia koteja”, sanoo Risto Pennanen.

Risto Pennanen
–        Syntynyt Varkaudessa 1959, asuu Kuopiossa
–        Koulutukseltaan talonrakennusinsinööri, valmistunut Kuopion teknillisestä oppilaitoksesta (nyk. Savonia-ammattikorkeakoulu) vuonna 1986
–        Työskennellyt YIT Oyj:n palveluksessa vuodesta 1984 lähtien työmaatehtävissä, laatuvastaavana, projekti- ja rakennuttajapäällikkönä sekä aluejohtajana vuodesta 2008
–        Perhe: vaimo, aikuinen tytär ja poika
–        Harrastaa veneilyä, golfia, murtomaahiihtoa, moottoripyöräilyä ja matkustelua