Ramirent on solminut Hartelan kanssa yhteistyösopimuksen ja sopimuksen kaluston ulkoistamisesta Suomessa

Osapuolet ovat tiedottaneet aiesopimuksesta 1.10.2015. Hyvä yhteistyö Hartelan ja Ramirentin välillä on johtanut 25.11.2015 allekirjoitettuihin sopimuksiin kaluston ulkoistamisesta sekä palveluyhteistyöstä.

Hartelan kalustonhallintaan liittyvien toimintojen liikevaihto Suomessa on noin 4 miljoonaa euroa ja se työllistää 13 henkilöä. Nämä henkilöt siirtyvät Ramirentin palvelukseen nyt tehdyn sopimuksen myötä. Yhteistyösopimuksen mukaan Hartela vuokraa tarvitsemansa kaluston Suomessa Ramirentiltä.

Kari Varkki, kehitysjohtaja Hartela-yhtiö Oy, kommentoi: “Yhteistyösopimuksen tavoitteena on varmistaa työmaillemme uudistuva ja kehittyvä kalusto sekä toimintamalli, joka vastaa sekä keskitetyn että paikallisen toiminnan tarpeita. Samalla haluamme parantaa kilpailukykyämme ja mahdollisuutta palvella asiakkaitamme paremmin. Jatkossa Ramirent osallistuu kumppanina myös aktiivisessa roolissa työmaittemme työmaasuunnitteluun sekä laskentaan.”.

“Nyt allekirjoitettu kaluston ulkoistamis- ja yhteistyösopimus antaa meille mahdollisuuden palvella Hartelan kaikkia konserniyhtiöitä kokonaisvaltaisesti torninostureista laajamittaisiin kalustopalveluihin. Uutena osana sopimuksessa on myös mukana teollisuuden erikoiskalusto ja niihin liittyvät ratkaisut,” toteaa Anna Hyvönen, EVP, Ramirent Finland.