Ramirent Finland Oy ja Strong-Finland tuovat vuokramarkkinoille uutta pölyntorjuntakalustoa

Ramirent Finland Oy ja Strong-Finland tuovat vuokramarkkinoille uutta pölyntorjuntakalustoa

Ramirent Finland Oy ja Strong-Finland Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyö- ja kalustotoimitussopimuksen nykyaikaisen alipaineistus- ja pölyntorjuntakaluston toimituksista Ramirentille. Kaluston vuokrausjakelu alkaa 2.1.2016 valtakunnallisesti.

Sopimus sisältää muun muassa Strong alipaineistuslaitteiden sekä uuden sukupolven paineentasaustekniikan, APAD Teknologian™, vuokrauksen Ramirent toimipisteissä Suomessa.

Markkinoiden nykyaikaisimman alipaineistustekniikan avulla rakennusliikkeet voivat merkittävästi parantaa työmaidensa työ- ja ympäristöturvallisuutta sekä energiatehokkuutta.

Yhteistyö- ja kalustotoimitussopimus vahvistaa molempien toimijoiden etumatkaa nykyisessä markkinatilanteessa sekä mahdollistaa asiakkaille hyvän saatavuuden kaluston osalta ilman kalliita investointeja ja tietysti vuokraaminen on aina ympäristöystävällinen ratkaisu.

Pölyntorjunta-alan nopea kasvu ja tiukentunut lainsäädäntö asettaa usein haasteita tekniikoiden oikeaoppiselle käytölle, joka asettaa korkeampia vaatimuksia tekniikoiden käytölle. Ramirentillä on vuosien kokemus asiakaskoulutuksista sekä laaja verkosta niiden järjestämiseen, joten on luonnollista tarjota tätä osaamista Ramirentin kautta.