Profin Oy toimittaa Espoon kaupunkikeskukseen Tapiolaan Profin 5 in 1 lasiliukuseinä-järjestelmän

profin_5in1

Kaupunkikeskus Tapiola on LähiTapiolan rakennuttama kokonaisuus. SRV Rakennus Oy toimii kohteen projektinjohtourakoitsijana. Kohteen arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto SARC Oy.

SRV on yhdessä rakennuttajan kanssa tilannut Espoon kaupunkikeskuksen Tapiolan asuinrakennusten taustaseinät Profin Oy:ltä. Ne toteutetaan 5 in 1 lasiliukuseinäjärjestelmällä, jolloin saavutetaan huomattavaa kokonaiskustannustehokkuutta nopean asennettavuuden ja tehdasvalmiin laadun kautta. Samalla saadaan talvirakentamisessa merkittäviä säästöjä myös lämmityskustannuksissa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Mikko Haapala.

Kyseessä on Haapalan mukaan merkittävä sopimus, joka osoittaa yhtiön järjestelmäratkaisujen läpimurron onnistuneen. Yritys on toimittanut vastaavia ratkaisuja useisiin pääkaupunkiseudun kohteisiin sekä muun muassa YIT:lle Jyväskylän 2014 vuoden asuntomessujen 13-kerroksiseen Maailmapylvääseen. Profin Oy on avannut markkinat myös Ruotsissa ja Norjassa, jossa sillä on useita vastaavia hankkeita neuvotteluissa.

Lasiliukuseinä tehostaa tilankäyttöä ja nostaa asuntojen käytettävyyttä. Myös tilan ja valon tuntu nousee huomattavasti, jolla on suuri merkitys asukkaiden positiiviseen asumiskokemukseen. Viime vuosien aikana lasiliukuseinien käyttäminen kaikessa rakentamisessa on yleistynyt huomattavasti myös vientimaissa. – Lasiliukuseinän käytön hyödyt on nyt huomattu myös laajemmassa mittakaavassa, Haapala kertoo.