Peikko toimittaa pilariliitokset useisiin urheiluhalleihin Turkissa

a67675c9bab37f02_800x800ar

Peikko Group Oy:n turkkilainen tytäryhtiö Peikko Türkiye Ltd. on saanut merkittävän tilauksen Istanbuliin rakennettaviin 40 urheiluhalliin. Tilaus käsittää yli 350 tonnia betonielementtien liitososia koostuen pilarikengistä sekä ankkurointipulteista, joita käytetään kiinnittämään urheiluhalleja kantavat pilarit perustuksiin. Rakennustyöt ovat alkaneet elokuussa 2016 ja hallien on arvioitu valmistuvan huhtikuussa 2017.

Hankkeen omistaa Istanbulin kunta ja projektin pääurakoitsija on Demars Insaar Ltd. Sti. Ozancan Prefabrike Ltd. Sti. on vastuussa hallien rakennesuunnittelusta sekä hallien runkojen valmistuksesta, jotka perustuvat standardisoituun rakenteeseen. Urheiluhallit rakennetaan Istanbulin kaupungin lukioiden alueelle. Hallit tulevat palvelemaan sekä kouluja, että paikallisia urheiluseuroja mahdollistaen useat erilaiset urheiluaktiviteetit.

”Peikon pilariliitosratkaisu valittiin käytettäväksi halleissa, sillä se mahdollistaa nopean, turvallisen ja tarkan pilareiden asennusprosessin. Sen ohella, että ratkaisu nopeuttaa koko rakennusprosessia huomattavasti, Peikon pilariliitosratkaisu oli myös loistava valinta modulaarisesti suunniteltujen hallien rakenteisiin.” toteaa Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen.