Peikko toimittaa lävistysraudoituksia asuinalueelle Istanbulissa, Turkissa

8c5e3659d3d2ef2b_800x800ar

Peikko Groupin turkkilainen tytäryhtiö PEIKKO Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş on saanut merkittävän tilauksen Nidapark Istinyen uudisrakennusalueelle Istanbuliin, Turkkiin. Tilaus käsittää yli 48 000 kappaletta PSB®-lävistysraudoitusjärjestelmiä suojaamaan betonilaattoja lävistys- ja leikkausmurrolta. Peikko toimittaa tuotteet kohteeseen toukokuun loppuun mennessä, ja asuinalueen on arvioitu valmistuvan vuoden 2019 aikana.

Nidapark Istinye –hanke käsittää 55 neljä- ja viisikerroksista asuintaloa. Kaikkiaan alueella on 538 asuntoa, sekä asukkaille korkealuokkaiset yhteiset tilat ja laaja viheralue. Asuinalueen hankekehittäjä on Tahincioğlu Real Estate yhdessä Emlak Konut REIT:n kanssa, ja arkkitehtinä toimii Loft Architects & Koray Yavuzer Architects. Pääurakoitsija on Tahincioğlu Real Estate, ja Balkar Engineering vastaa rakennesuunnittelusta.

“PSB®-lävistysraudoitusta voidaan käyttää monenlaisissa rakenteissa ja asennustilanteissa. Kokonaan betonielementin sisään jäävä PSB® on saumattomiin ohuisiin rakenteisiin ja litteisiin betonirakenteisiin sopiva raudoitusjärjestelmä. Tässä hankkeessa PSB® mahdollistaa matalat lattiarakenteet ja avoimet, muuntojoustavat tilat”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.