PEIKKO TOIMITTAA 4,5 KILOMETRIÄ DELTAPALKKEJA KAHTEEN TOIMISTORAKENNUSHANKKEESEEN PUOLASSA

Peikko Groupin puolalainen tytäryhtiö Peikko Polska Sp. Z o.o. on saanut merkittävät tilaukset Puolasta. Peikko toimittaa kahteen suureen toimistorakennushankkeeseen Puolan Varsovassa ja Wroclawissa yhteensä 4,5 kilometriä Deltapalkkeja. Molempien kohteiden hankekehittäjä on Vastint Poland, joka on osa Inter IKEA Property Divisionia. Molempiin kohteisiin haetaan LEED Platinum -sertifiointia. 

Ensimmäinen vaihe suuresta Business Garden -projektista Wroclawissa käsittää kolme rakennusta, joissa on yhteensä 37 000 m2 vuokrattavaa toimistotilaa. Kun projektin muut vaiheet ovat valmiita, tulee koko Business Gardenissa olemaan 110 000 m2 vuokrattavaa tilaa toimisto- ja palvelukäyttöön. Deltapalkki-toimitukset ajoittuvat touko- ja syyskuun 2015 välille. Kokonaisuudessaan kohde valmistuu vuoden 2016 loppuun mennessä ja sen rakentamisesta vastaa Budimex S.A. 

Varsovan projekti on toinen vaihe suurta Business Garden -hanketta. Se käsittää viisi uutta toimistorakennusta sekä tiloja vähittäiskaupalle, yhteensä 56 000 m2 vuokrattavaa tilaa. Deltapalkki-toimitukset ovat käynnistyneet huhtikuussa ja ne jatkuva syykuuhun 2015 asti. Kohde valmistuu vuoden 2016 loppuun mennessä ja sen rakentamisesta vastaa Hochtief Polska S.A. 

“Peikko on ollut mukana Business Garden -hankkeiden suunnittelussa jo hyvin aikaisessa vaiheessa. Näissä hankkeissa Deltapalkin edut ovat osoittautuneet erittäin tärkeiksi. Deltapalkki mahdollistaa avoimet ja muuntojoustavat tilat sekä helpot ja nopeat LVIS-asennukset” kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.