Mikenti-Yhtiöt Oy on nyt Quattro Mikenti Group Oy

01_QMG

Talotekniikkakonserni Mikentin emoyhtiö Mikenti-Yhtiöt Oy on muuttanut nimensä Quattro Mikenti Group Oy:ksi 31.10.2014.

Nimenmuutos tuli ajankohtaiseksi liiketoiminnan laajennuttua merkittävästi. Mikenti-Yhtiöt Oy osti Quattroservices Oy:n tytäryhtiöineen marraskuussa 2013. Uuden nimen tarkoituksena on koota tytäryritykset yhteen ja viestiä konsernin koosta, kansainvälisyydestä sekä palveluiden kattavuudesta.

– Yritystemme taustalla on kaksi kehitystarinaa, ja yksi nimi yhdistää nämä, kertoo Quattro Mikenti Group Oy:n toimitusjohtaja Henri Juva.

Emoyhtiön nimenmuutoksella ei ole vaikutusta laskutusosoitteisiin tai Y-tunnukseen. Tytäryhtiöiden yhteystiedot säilyvät ennallaan. Emoyhtiön henkilöstön vanhat sähköpostiosoitteet toimivat edelleen. Niiden rinnalle on kuitenkin otettu käyttöön uudet osoitteet, jotka ovat muotoa etunimi.sukunimi@qmg.fi.

Quattro Mikenti Groupin yritykset tekevät kaikkia LVIJA-, sähkö- ja sprinkleritöitä Suomessa ja Venäjällä. Konsernin tytäryrityksiä ovat Mikenti Oy, Mikenti Talotekniikka Oy, Ilmastointi-Mikenti Oy, Jypro Oy, Quattroservices Oy, Quattroservices Kaakkois-Suomi Oy, Quattroservices Tampere Oy sekä Quattro Lining Oy. Toimipaikkoja on kymmenellä paikkakunnalla Suomessa. Lisäksi Venäjän liiketoiminnalla on toimipaikat Pietarissa ja Moskovassa. Konserni työllistää alihankkijat mukaan lukien 490 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2013 oli noin 80 miljoonaa euroa.