Metritiskin toimitilat avattiin Valkeakoskella – alueelle merkittävä rakennusalan työllistäjä

5fbd4695-2e6e-42f4-b7ae-b495f875c634-main_image

Metritiskin toimitusjohtaja Pekka Ahavalla on pitkän linjan tietotaito sisustusrakentamisesta

Kokonaisvaltaisiin rakennusprojekteihin erikoistuneen Metritiski Oy:n uudet tuotanto- ja toimistotilat sijaitsevat Valkeakoskella osoitteessa Korentinkatu 4. Vuoden vaihteessa valmistuneiden toimitilojen avajaisia vietettiin torstaina 5.3. avoimien ovien merkeissä.

Metritiskin uudet toimisto- ja tuotantotilat yhdistävät hajanaiset toimipisteet eri paikkakunnilta. Yrityksen toimitilat sijaitsivat aiemmin neljässä eri paikassa: tehdas- ja tuotantotilat Riihimäellä, puusepäntehdas Tampereella Kaukajärvellä sekä toimistotilat Hattulassa ja Tampereella Nekalassa.

– Toimintamme tehostuu, reagointi muutoksiin nopeutuu ja palvelumme paranee, kun kaikki toiminnot on yhdistetty yhteen pisteeseen, toteaa Metritiskin toimitusjohtaja Pekka Ahava.

Uusissa modernisoiduissa toimisto- ja tuotantotiloissa on tilaa 1 250 neliömetrin verran.

– Tehdastilamme ovat kasvaneet huomattavasti entisestä ja tuotantomme on nykyaikaistunut. Toimintoja on automatisoitu ja uuden tehtaan pintakäsittelyosasto eli maalaamo ja lakkaamo sekä purunpoistojärjestelmä on täysin uudistettu ja päivitetty tähän päivään. Uudet tilat mahdollistavat meille paitsi modernin tuotannon, myös huiman kasvupotentiaalin. Pitkällä aikavälillä tällä on myös alueellisesti merkittävä työllistämisvaikutus, kertoo Ahava.

140f3c50-a014-44f7-91ce-fa340e302a69

Moderneissa tuotantotiloissa on neliömetrejä 1250.

396ef41d-bb1d-4e32-9ba5-5021bd67a9ac

Metritiskin tehdastilat sijaitsevat Pispantallin teollisuusalueella Valkeakoskella.

Sopivia toimitiloja etsittiin pitkään, kunnes ihanteellinen sijainti löytyi Pispantallin teollisuusalueelta Valkeakoskelta Pirkanmaan maakunnasta.

– Loistavat kulkuyhteydet merkittävän valtatien varressa, keskellä Ruuhka-Suomea Tampereen ja Helsingin välissä mahdollistavat meille ketterän ja nopean palvelun, Ahava summaa logistisia etuja.

Sisustusrakentamista vuosikymmenten kokemuksella

Nykyinen Metritiski syntyi, kun Metritiski Oy osti Restafactory Oy:n, puusepäntehdas Witrade Oy:n ja Suomen Metritiski Oy:n liiketoiminnot vuonna 2013. Näillä yrityksillä on vuosikymmenten kokemus julkisten tilojen kalustamisesta ja rakentamisesta.

– Metritiskillä on vankka, pitkän linjan kokemus kokonaisvaltaisten rakentamisprojektien hallinnasta. Oli kyse sitten uudesta baaritiskistä tai perinteisemmästä rakentamisesta, hoidamme projektin alusta loppuun suunnittelusta toteutukseen, lupaa Ahava.

Suomen suurimpana ravintola- ja kahvilarakentajana tunnetun Metritiskin asiakkaina ovat myös lukuisat muut toimialat.

– Vaikka olemme ravintolarakentamisen markkinajohtaja Suomessa, palvelemme kaikkia sisustus- ja rakentamisalan palveluja tarvitsevia asiakkaita aina yksityisyrittäjistä pörssiyhtiöihin. Kädenjälkemme näkyykin ravintoloiden, yökerhojen, pubien ja kahviloiden lisäksi lukuisissa hotelleissa, myymälöissä, liikenneasemilla, kuntosaleilla ja toimistotiloissa aina pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle.