Lindab avaa logistiikkakeskuksen Keski-Suomeen

Korkealaatuisia ilmanvaihdon ja rakentamisen ratkaisuja tarjoava Oy Lindab Ab on laajentamassa toimintaansa Suomessa.

​Espoon logistiikkakeskuksen kehityshankkeen, sekä Keski-Suomeen avattavan uuden Jyväskylän logistiikkakeskuksen myötä Lindab kasvattaa kapasiteettiaan Suomessa merkittävästi. Jyväskylässä aiemmin toiminut tuotantoyksikkö siirtyy uuden logistiikkakeskuksen yhteyteen vaiheittain vuoden 2015 aikana.

”Tämä laajennus antaa meille entistäkin paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaitamme koko Suomen osalta. Lisäksi saamme kasvatettua tuotantokapasiteettiamme myös päävientiartikkelissamme – teollisuusilmastoinnin äänenvaimennusratkaisuissa. Konsernillamme on vahva usko toimintamme laajentumiseen myös Suomessa yleisestä taloustilanteesta huolimatta. Meillä on erittäin osaava henkilökunta ja pitkät perinteet paikallisen sopimisen onnistuneesta toteutuksesta. Olemme pystyneet yhdessä näyttämään, että Suomessa kannattaa
toimintaa harjoittaa ja tuotteita valmistaa. Kokonaisuudessaan tällä toiminnan muutoksella pystymme turvaamaan mahdollisimman monta työpaikkaa myös pidemmällä aikavälillä. Yhtiömme työllistää Suomessa tällä hetkellä 90 henkilöä. Keski-Suomessa on myös muilla tahoilla uskoa tulevaisuuteen ja tämä mahdollisti toiminnallemme uusien tilojen löytymisen. Monia toimitilamahdollisuuksia kartoitettiin ja eri vaihtoehtoja punnittiin pidemmän ajan saatossa. Tilaratkaisu toteutettiin lopulta sijoittaja Ahti Paanasen ja Infonia Oy:n kanssa yhteistyössä.” Toimitusjohtaja Jani Saarvo toteaa.