KONEelle UltraRope® -tilaus luksusluokan hotellitorniin Kiinan Nanjingissa

KONE toimittaa 36 hissiä uuteen rakennuskompleksiin, joka nousee Nanjingiin, Jiangsun provinssin pääkaupunkiin Itä-Kiinassa. Kohteeseen tulee käyttöön myös innovatiivinen KONE UltraRope® -nostoteknologia. 
 
Valmistuttuaan rakennus kohoaa 416 metrin korkeuteen, ja sen tiloihin tulee Kimpton-hotelli. Siitä tulee korkein Nanjingin liikekeskustaan suunnitelluista viidestä pilvenpiirtäjästä ja koko kaupungin rakenteellisesti korkein rakennus. Valmistuttuaan Nanjing Kimpton Hotel tulee lisäksi olemaan maailman korkein Kimpton-hotelli. 
 
Toimitukseen kuuluu 11 KONE MonoSpace® -hissiä ja 25 KONE MiniSpace™ -hissiä, joiden maksiminopeus on 10 m/s. Rakennuksessa hyödynnetään hiilikuituun perustuvaa KONE UltraRope® -nostoteknologiaa ja lisäksi sinne tulee KONE E-Link™ -valvontajärjestelmä. 
 
”Meistä on hienoa olla mukana Nanjingin nopeassa kehityksessä ja ratkaisuillamme helpottaa 60 000 kuukausittaisen hotellivieraan ja -henkilökunnan jäsenen liikkumista tässä uudessa kohteessa”, sanoo KONEen Kiinan aluejohtaja William B. Johnson. 
 
Rakennuksen on määrä valmistua vuoden 2026 lopussa. Rakennuttajana toimii Nanjing Financial City Construction and Development Co., Ltd. 
 
Tilaus kirjattiin vuoden 2019 viimeiselle neljännekselle.